O nás
Tak, jako mnoho firem jsme i my začínali od nuly. Psal se rok 2001, když jsme začali s pořádáním cateringových akcí. Tehdy se jednalo o opravdu malé rauty pro maximálně 50 lidí. Dnes pořádáme cateringové akce i pro více než 1500lidí, jsme ale schopni přizpůsobit se poptávkám jakýchkoliv rozměrů. Do našeho repertoáru řadíme i společenské akce větších rozměrů, jimiž jsou plesy, koncerty či motorkářské srazy, jež se těší návštěvnosti až 10 000 osob.
V současné době se zaměřujeme především na oblast Královéhradecka a Prahy. V Praze se těšíme velké oblibě především díky nadstandardní kvalitě a vysoké úrovni našich služeb, přičemž zachováváme naše nízké maloměstské ceny.
Jelikož má každý zákazník specifické přání, upřednostňujeme individuální přístup a snažíme se maximálně vyhovět každému přání, ať už je malé či velké, protože spokojenost je náš motivační prvek na prvním místě.
Naše úspěchy
Každoročně se naši kuchaři, Daniel Pošík a Michal Kvirenc, zúčastňují soutěže, jež se koná v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Tato soutěž patří na gastronomickém poli k jedné z nejnáročnějších jak na kvalitu, tak na originalitu výsledné práce. Mezi konkurencí více než 200 nejlepších kuchařů z celé ČR si naši kluci vedli pokaždé více než na výbornou. Od roku 2005 do roku 2008 se na stupních vítězů pravidelně objevoval náš Daniel Pošík, jež získal dvě druhá a dvě třetí místa. V roce 2010 se pak Daniel Kvirenc umístil na slibném třetím místě. Svou tvrdou prací a precizností kluci dokazují, že i ve velké konkurenci se dá uspět, pokud máte dobré nápady a chuť dělat jen ty nejlepší výsledky.